There’s no way back!

Vandaag was een spannende dag, want hoewel we vrienden en familie inmiddels allemaal al enige tijd aan het idee hebben kunnen laten wennen dat wij op wereldreis gaan, wisten onze werkgevers nog van niets. Tot vandaag… Met een brok in mijn keel het gesprek in gegaan en na een lach en een traan de vergaderruimte uitgekomen met een opgelucht gevoel! 

Na afgelopen weekend de huur al op te hebben opgezegd zijn we per 1 mei dakloos het begint nu wel heel definitief te worden 😉 Een heerlijk vrij gevoel om vanaf dat moment in ons kleine lichtgewicht tentje te wonen met een tuin zo groot als de wereld in plaats van ons balkonnetje.

Begin mei zullen we dus echt vertrekken vanuit Nederland. Dat voelt iedere dag nog definitiever wanneer we weer pakketjes op de post doen met spulletjes uit ons huis dat via marktplaats is verkocht. Er zijn denk ik al meer dan 500 spulletjes verkocht in 300 pakketjes. Van oude scheenbeschermers tot videocamera’s. Het ergste is nog dat we ondanks deze grote aantallen, nog steeds geen grote lege ruimtes in huis hebben dus kom maar op met de volgende 500 pakketten! Oh wat hebben we er een lol in! Onze ouders sponsoren ons dan ook door iedere keer een auto vol te laden met spulletjes van hun die we mogen verkopen. Zo zijn hun van de troep af en komen wij weer een paar kilometer verder!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *