55 days left till 05-05!

Nog 55 dagen en dan is het zover!

We hebben nog 2,5 week een eigen huis en dan stappen we de deur uit met onze fiets en een backpack op onze rug en meer hebben we niet meer! Zo dat klinkt best gek! De afgelopen maanden hebben we alle spullen verkocht en dan voel je wel dat het steeds echter wordt! Niet meer s’ochtends een half uur voor je kledingkast staan twijfelen wat je aan moet doen, want je hebt bijna geen keus meer! 

Er wordt ons veel gevraagd waar we nu zoal mee bezig zijn. We vinden het leuk om dit met jullie te delen! De afgelopen maanden hebben we met een planning gewerkt waarop per week stond welke dingen we moesten regelen of uitzoeken.

Te denken valt aan uitschrijving basisregister, nomadenverzekering, connecties wereldwijd, website, opzeggen van alle lopende abonnementen en natuurlijk de vaccinaties,aangezien we het hele riedeltje moeten en hier een strak schema bij hoort is het verstandig hier zo’n maandje of 4 van te voren mee te beginnen. Het verlengen van de rijbewijzen, paspoorten en het aanvragen van een 2e paspoort(i.v.m. visumaanvragen). Voor de rest hebben we nu bijna alle spulletjes verzameld die we nodig hebben, maar hierover later meer. 

Ook zijn we bezig om de kneepjes van het vak met photoshop en video’s monteren te leren. Het inlezen van reisverhalen over zowel IJsland als Europa. Daarnaast genieten we erg veel van de leuke afspraakjes met vrienden en familie om nog lekker te genieten van elkaar! Echt we kunnen niet wachten tot ons avontuur gaat beginnen.

We houden jullie op de hoogte hoe de voorbereidingen verlopen!

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op! Of het nu gaat over het slapen onderweg, vervoer, budget of een ander onderwerp feel free to ask!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *