Het begint nu toch wel echt te kriebelen!

De laatste dag werken

Zo onwerkelijk dat we beide vandaag voor het laatst werken en het dan echt gaat gebeuren. Het is een raar gevoel, omdat we dan echt niets meer hebben. Geen huis, geen werk, geen auto’s, geen spullen. Het maakt ons des te blijer, omdat we beseffen dat we ons alleen maar vrijer voelen zonder al deze dingen. Vrijer en toch ook erg spannend om niet te weten waar je die avond slaapt, waar je eten kan halen of we überhaupt aan eten kunnen komen die dag. 

Al vanaf het moment dat we elkaar leerde kennen was het duidelijk, dit moment zal er komen! Binnen een week was dan ook de eerste vakantie geboekt. Vele keuze’s die we hebben gemaakt de afgelopen jaren was altijd met het achterliggende idee ‘wat als het echt een keer gebeurt’. Wat als we echt willen werken en reizen voor dat ik te oud ben voor een work and holiday visum in Australie. Waar de leeftijd van 30 jaar nu nog heilig is, de regering is bezig met het verhogen van deze leeftijd, maar definitief is het nog niet. We willen graag gebruik maken van dit visum, omdat we dan twee jaar de tijd hebben om daar te reizen en werken. We zijn erg nieuwsgierig naar dit grote land wat zoveel te bieden heeft. Dit bovenste geldt ook voor Nieuw-Zeeland wat we graag aan willen doen.

Het idee dat waar we lang voor gespaard hebben echt elk moment gaat gebeuren. We hebben veel voorbereid, maar ook een hoop niet. Het is zo mooi dat we ons niet willen laten leiden door de informatie die we van de media meekrijgen, maar ons willen laten leiden door de omgeving. Natuurlijk hebben we bepaalde plekken waar we graag heen willen, maar als het lot anders beslist tijdens het reizen kan het zomaar een andere kant opgaan. 

Volgende week vrijdag 5 mei, op bevrijdingsdag zullen wij aan onze droom beginnen.

Soms moeten we onszelf knijpen,omdat het nu gewoon al volgende week vrijdag is!!!

Waar zal het lot ons naartoe brengen en wat zal er op het pad komen van deze twee kaaskoppen? 

1 thought on “Het begint nu toch wel echt te kriebelen!”

  1. Wat spannend en wat ontzettend leuk dat ik jullie nu nog effe zie! Hoop dat jullie avontuur heel erg leuk, interessant en veilig is. Als jullie maar wel er aan denken dat we jullie gelukkig en gezond terug willen zien nadat jullie je overal door de wind heen hebt laten waaien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *