Video: Good bye, zwaai zwaai

5 days left!

Gisteren was het dan zo ver: Ons ‘good bye, zwaai zwaai’ feestje was eindelijk daar en wat hebben we een geweldige avond gehad! De showroom van Kapkapel was omgebouwd tot bruin cafe met versieringen van wereldkaarten, fotoboeken, onze mountainbikes en slingers en ballonnen. De muziek ging aan en het feest kon beginnen. Iedereen was van de partij en het was een dolle boel. We werden nog blij verrast met een lied dat speciaal voor ons was geschreven en door iedereen uit volle borst werd meegezongen. Dansen op de bar, de macarena, skihut muziek, stijldansen, heel veel knuffels en een lach en een traan. Lieve vrienden en familie, we hebben genoten. Bedankt voor alles en we houden jullie op de hoogte!

 

1 thought on “Video: Good bye, zwaai zwaai”

  1. Lieve meiden,
    wat een super tof afscheidsfeestje!!! Nog 3 nachtjes slapen!!! Wat een geweldige ervaring gaan jullie tegemoet!
    Maak mooie herinneringen, leef, geniet en pas goed op jezelf en elkaar!!
    Dikke kussen vanuit Leusden!!!!
    XxxxxxDick en Ineke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *