Video: De laatste puntjes op de i

2 days left!!

Vandaag was het dan zover we hebben ons uitgeschreven uit het basisregister en we zijn vanaf nu echte nomaden! Dat viel eigenlijk nog helemaal niet mee en de moeilijkste vraag die we kregen was: wat is jullie nieuwe verblijfsadres. Tsja, die hebben we dus niet! Die mevrouw die ons probeerde te helpen bleef maar zeggen dat ze een nieuw adres nodig had, omdat ze ons anders niet kon uitschrijven, want zo zitten die systemen nou eenmaal in elkaar. Dan maar even je tante uit Canada inschakelen en haar adres doorgeven! Gelukkig is het toen toch allemaal goed gekomen.

Ook zijn alle vaccinaties afgerond bij het GGD. Het was een behoorlijke laatste keer en we kregen beide 4 prikken! Inmiddels zit nu alles erin wat er te halen valt dus voor alles waar we beschermd voor kunnen worden zijn we beschermd.

We willen alle medewerkers van zowel de gemeente als het GGD bedanken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *